Tässäpä pannariohje, jota en itse voi vastustaa. Sain sen muutama vuosi sitten eräältä ystävältäni, enkä sen jälkeen ole muunlaista pannaria enää suostunut tekemäänkään. Ne, jotka eivät halua käyttää ohjeessa olevaa suurta määrää rasvaa ja sokeria, voivat huoletta vähentää vaikkapa kolmasosan molempia pois. Silti pannariin jää vielä mukavan makea ja tarpeeksi kuohkea maku.

KAIJAN PANNARI



2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vanilliinisokeria
8 dl maitoa
100 g voita tai margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, munat ja sulatettu, jäähdytetty rasva.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoraillulle pellille tasaisesti.
Paista 200-225 C uunissa n. puoli tuntia tai kunnes pinta on kauniin ruskeahko.

Tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa tai nauti siltään.

Ohjeen myötä kaikille oikein...



ONNELLISTA JOULUN AIKAA JA OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2009 !