Ihanaa, että Jamie kokkaa jälleen! Cool

Jamien keittiössä -kirja kiinnostaisi kovasti hankkia, mutta mahtaakohan sitä vielä suomeksi saada vai joko painos on loppunut...!?

Kuuntele Jamien esittely kirjastaan Jamien keittiössä tästä!

WSOY:n esittely kirjasta:

Jamien keittiössä

"Tähtikokin neljäs kirja tarjoaa yksinkertaisen ensiluokkaisia, vaivattoman herkullisia aterioita, joista pitävät niin lapset kuin aikuiset. Jamien intohimo ruokaan on tarttuvaa!"

Pitkä esittely

"Jamien keittiössä tähtikokki on parhaimmillaan. Tällä kertaa hän kuljettaa valmistusmenetelmästä toiseen. Kokonaisuus toimii ja on houkuttelevan monipuolinen.

Kirjan laajin osuus sisältää lämmittäviä kasviskeittoja, kermaisia risottoja ja Jamien pastabravuureita tomaatti-katkaraputaglierineistä punasipuli-pinjansiemenravioleihin. Runsaat grillausohjeet vievät välimerellisiin tunnelmiin, uuniruoat reiluun englantilaiseen keittiöön, jota rikastetaan vihanneksilla ja yrteillä italialaiseen tapaan. Jälkiruoissa ja leivonnaisissa on pieni irlantilainen tuulahdus Bailey'sillä maustetun leipävanukkaan muodossa sekä eteläeurooppalaisia makuja, kuten ricotta-mascarponetorttu. Jamien keittiössä on siis yhtä raikasta ja värikästä kuin ennenkin. Keittiömestari panostaa laatuun ja tuoreuteen, hyvään ruokaan, jonka tekemisessä ei turhia konstailla. Näissä ohjeissa on kysymys ennen kaikkea ruoanlaiton ilosta."

WSOY