Broilerin filepihvit ja kerma-tuorejuustokastike

(+Tikkuperunat ja punajuurisalaatti)

Raaka-aineita:

Paistoin pannulla filepihvejä n. 10 min. välillä käännellen. Siirsin valmiit pihvit kulhoon odottamaan ja käytin pannuun jääneen paistoöljyn ja marinoiduista pihveistä jääneet aineet kastikkeen pohjamakuna. Lisäsin pannulle 2 prk Flora ruokaa (kts. kuva) ja sekoitin joukkoon kolmea eri väristä paprikaa siivuina, purjoa renkaina ja crefee -valkosipulituorejuustoa n. 3-4 ruokalusikallista. Lopuksi lisäsin purkillisen maissia joukkoon ja mausteeksi vain hiukan suolaa.

Annoin kastikkeen muhia keskilämmöllä ja laitoin sillä aikaa tikkuperunat uuniin. Vähän ennen kuin perunat olivat kypsiä, siirsin pihvit hetkeksi pellille uuniin. Kun perunat olivat valmiita ja pihvit saaneet vielä hiukan lisää väriä, siirsin ne kastikkeen joukkoon. Lisäksi tarjoiltiin vain punajuurisalaattia ja ketsuppia perunoille.